Sonic Syndicate

Hejsan  =D

Sitter och lyssnar på Sonic sundicate, dom är as bra   =D   Har just städat hela undervåningen hos pappa...Han ville att det skulle vara fins när vi kom hem sen från västkusten..Btw jag åker till skåne i natt, och är där i helgen...sen drar vi direkt till stugan på västkusten...Hoppa verkligen att det blir bra väder så man får sola och bli lite brun =)
Nu ska jag väl snart börja packa tror jag...
Igår fick ja låna Twilight utav Bernhardina, så jag började läsa den igår...Asså allvarligt jag kunde inte sluta läsa den är ju så himmla bra =D =D =D den kan jag verkligen rekomendera =)
Nej nu ska jag lägga mej på altanen och sola  =D

ha det gött   // M   <3<3

  

Jordgubbar i Stadsparken <3<3

Jordgubbar   muuuums =D  <3<3

Hej igen =D <3
Nu har vi precis kommit in från ute x)  Vi var ute och köpte jordgubbar och satte oss i stadsparken och åt upp dom xD Och så solade vi lite så klart, man måste ju få lite färg =) Sen gick vi en sväng på stan, men efter en stund så fick jag ju såklart skavsår utav mina ballerina skor så vi var tvungna att gå hem igen... Snart ska jag väl spela sims 3 eller nått annat kul ...
Vädret är fortfarande jätte fint och det varmt så man mästan smälter x) Det är nästan lite föör varm just nu...Men nu ska jag inte gnälla, det är inte ofta det är sol här i Sverige!

Nej nu ska jag dra, ha det gött  // M   <3<3

Blogg kul i Örebro

Tjenare !!
Nu sitter jag hos Bernhardina i Örebro och bloggar för första gången på min nya blogg =D
Det är soligt och varmt som fan ute (Maja glaaaad!!)  Vi har varit och kollat på sommarrean och det finns jätte mycket snyggt som jag vill ha =D Men tyvärr har jag ju såklart inga pengar än så jag kan inte köpa någonting...

För sommaren har jag planerat en tur ner till Skåne och västkusten, Liseberg. Mamma bror jag och nåra kompisar till mamma ska på konsert Muse, dom är jätte bra =) Sen blir det en festival i Stockholms stadspark hoppas vi syns där!!

Nej nu ska jag och Berra nog gå ut i det fina vädret   =D och äta glass vem vet ?? =O xD

Ha det gött  // M <3<3<3



RSS 2.0