sokolan sen Linisen <3

Heeeej bloggen <3

Sitter här och lyssnar på musik, och ni kan ju gissa villka jag lyssnar på haha. Sonic syndicate såklart!!
Jag vet jag har sagt det förr men det finns allvarligt inget bättre band än dom.
skolan idag var jätte seg.Men rätt ok.Bellisen gick hem idag tidigt.Hoppas hon blir bra tills i morron <3
Hade första lektion i kemi idag. Jag hatar kemi.Jag fattar inte vad det handlar om lixom. Sen hade vi bad idag också. Det var jag och två tjejer till. Haha, alla tjejer i våran klass är så jävla fega att dom inte vågar bada, jag menar herregud! eller några kanske hade lingon veckan ;) och såklart var ju killarna mä, dom får man ju inte glömma xD
Men vi skulle simma 8 längder bröst och 4 längder rygg och sen trampa vatten i 12 minuter och längd dyk.Asså det är så himmla kul att bada, jag älskar det.

efter skolan så var jag en liten stund med Lina.Vi flummade som vanligt och gick och köpte lite godis.Gjorde inte så mycket mer.
Nu ska jag gå och göra matte läxan.Får väll flörta lite med mamma så hon kan hjälpa mig, matte är inte mitt starka ämne precis hehe.Får väll prata med Fatma i skolan så hon kan hjälpa mig lite att komma ifatt.

Puss på er   ♥


Bilder



Mitt svarta håt  =)

092408

Nu har skolan verkligen börjat på riktigt.Läxorna börjar komma och prov datum skrivs in.
Skolan idag var som alla andra skoldagar.
Så nu sitter jag här med huvudvärk som vanligt heh, mina geniknölar är inte uppvärmda än och har fått träningsvärk haha.

Nu ska jag gå och ta hand om läxhögen som väntar på köksbordet  *suck*

Ha det så bra sötnosar  puss ♥

Sonic Syndicate


Här är det ett klipp från konserten som jag hittade på youtube.
Musiken är inlagd i efterhand men ni kan ju se villket jävla drag det var!!!!

stagedive day out - En dag man aldrig glömmer

Vaknade klockan 10 av att mobilklockan ringde ca 1 cm från mitt öra, jag flög upp och då kom tankarna.Idag är den dagen som jag har läntat efter i 3 månader.Idag är det den dagen jag ska få se mina favorit band.Idag är det den dagen jag ska få se så jävla mycket emosar (eller vad man ska kalla oss) på ett och samma ställe.Idag var det den dagen jag skulle få känna mig som att jag var den ända som gick på festival med sin morsa.Men som tur var jag inte den ända.
Jag duschade och sminkade mig,och fixade mina kläder.Allt var perfekt.Drog ut en sväng med hunden medans mamma fixade sig.Drog en svampmacka och sedan bar det iväg till Nykvarn, där festivalen skulle vara.I Nykvarns folketspark.
Bilresan gick fort.Jag satt där med min mp3 (haha jag vet jag är grott människa, jag menar nästan alla har väll ipod nu för tiden) som bara har en hörlur som funkar, men vad gör man inte för att få lära in dom sista raderna av Sonic Syndicates låtar så man kan dom när dom ska spela.
Först körde vi fel,men sen fick jag syn på en massa emosar så vi förjde dom och kom fram till rätt ställe.Hittade en parkeringsplats,och sedan började det regna.toppen.Nej då var det bara att sätta på sig luvan och dra upp mungiporna.Men det slutade precis när vi kom in.
När vi kommer dit hör vi pumpande musik och en massa människor som står och skriker och hoppar.Då tänkte jag att det här kommer bli jävligt bra.Vi kollade runt och bekantade oss med bajamajorna.Sedan gick vi upp till den stora scenen där Saving Joshua alldeles snart skulle börja spela.Vi tog en bra plats och sedan började det som jag så länge hade längtat efter.Drog en liten tanke "haha stackars issa som missar det här". Villket jävla drag det var.att dom orkar stå där ock skrika eller vad man ska kalla det.Haha och gittaristen i bandet var bara såååå snygg.
Men sen händer det nånting. Publiken börjar sära på sig och ställer sig i två klungor på sidorna av scenen.Joshua saktar ner musiken lite och mamma och jag kollar på varandra som frågetecken.Sen, joshua ökar musiken och människorna springer mot varandra och börjar puttas och det såg nästan ut som att dom slogs.Jag kollar på mamma med rädda ögon och undrar vad som händer.Men vakterna gjorde ingenting.Då fatta jag, det där var meningen.Det är en slags "dans" som man "dansar" till den här slags musik.Men jag har aldrig sett nått liknande. Joshua spela sin spelning och när dom är klara går vi ner till dom två scenerna som var nere på gräsplanen.Där ser vi att Andrew W.K sitter i ett tält och skriver autografer.Så jag springer dit med en lapp i högsta hugg.Men när jag kommer fram står det en jävla vakt och säger att det är slut.Jag försökte flötra lite med han så jag kunde få en autograf men jag skojjar inte Den där killen var svårflörtat!Så jag gick där ifrån med en sur min.Sen så börjar Kid down spela.Dom är ett av mina favvo band och sångaren är så snygg.Så vi kollar på dom,sen börjar folk bilda kö vid ett tält.Då ser vi att snart ska dead by april skriva autografer så vi går det och ställer oss i kön och kollar på Kid Down sammtidigt.Underbart.35 minuter gick och sen kommer bandet och setter sig i tältet.Vi står ganska långt fram så vi fick våra autografer fort.Jag skakade hand med hela badet och fick deras autografer och en bild med mig och sångaren.snacka om att jag va glad när jag gick där ifrån.jag darrade faktiskt lite i benen hehe.
När allt var klart gick vi upp till stora scenen och kollade på Hadouken som skulle börja spela.Mycket bra band tyckte jag.Mamma var inte lika imponerad haha.
Nu låg vi 45 minuter efter i tidsschemat.Det började bli lite mörkare ute nu.Och jag ser att dom ställer fram Sonic skyltar på scenen och jag inser att mitt appsoluta favvo band ska alldeles snart börja. Publiken står och skriker SONIC SONIC och jag får rysningar på armarna.Dom börjar spela och jag står där och klappar och diggar.Så jävla bra dom är.Publiken publiksurfar varandra och sedan slänger sig sångarna från bandet ut i publiken och surfar dom mä.Snacka om coolt.Det blir mörkt och kallt.andrew w.k spelar och mamma och jag går och drar en korv (alltså äter korv).När dom är klara börjar förberedelserna för Dead by april.Vi tar en plats och jag lyckas sätta mig i tuggummi.Bläää.sen kör dom, inte lika bra som jag trode dom skulle vara.Det var nått med ljudet.Men att bara få se dom var underbart.Dom spelar sina låtar och sen kliver dom av scenen och förberedelserna för Millencolin ifrån örebro börjar.efter ett tag börjar dom spela men jag var så trött att jag bara stog där och kollade.Vi gick efter ett par låtar till bilen.Fan tänkte jag, nu är det slut,över.Ett år kvar tills nästa gång.Det var faktiskt lite lessamt.Det var så skönt att komma in i bilen och få sitta ner efter att ha stått hela dagen och värma mina fötter som var som isbitar.Sen åkte vi hem.
den här dagen har varit helt underbar.Jag hade ju självklart villjat spendera den med issa men mamma går lika bra.
Det är verkligen nått jag rekomenderar, det var lagom med folk,goda korvar och massor med bra band.Och MASSOR med snygga killar hehe.Jag drar lungt dit nästa år igen, fast då med mina kompisar.

hah och jag kanske ska varna för låååååångt inlägg.

Puss ♥

jag är korkad och jag står för det!

Hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaha !!! Är det ända jag har att säga till mig själv!

serri, nu har jag sprungit runt i hela huset och letat efter min svarta reebok tröja som jag ska ha i morron. Jag letade i tvättstugan, under sängen,i min brors garderob jah över allt! Men jag hittade den inte.

jah jag är blond, men jag försöker dölja det, jag menar varför fan tror du jag färga håret svart för??? Haha nej då.

men sen kom jag på den brajta idén att den kanske ligger i MIN garderob! ah va smart jag är. Hahaha ja såklart låg den ju där. Normala människor skulle ju leta där först, men jag är onormal och korkad.Aja alla kan ju inte va perfekta ;)

nej nu ska jag gå och välja kläder tills i morron. Och ta kort på dom kanske så du får se =)

Puss ♥

Skola idag då ...

Skolan va väll okej antar jag ... Skolfotto idag, jag blev nog ganska bra tror jag. Det kändes bra i alla fall.

Idag har jag inte jort så mycket mer än skolan, Drog hem direkt efter och vilade lite. Det är fan jobbigt att tänka i flera timmar.
Vi slutar 14:45 på fredagar, Välldigt dåligt tycker jag för på Fredagar vill man ju bara hem och ha helg.Men det är ändå ganska soft för vi har 80 minuter syslöjd sista lektionen så det är ju inte så krävande.
fast det är rätt skönt att börja skolan igen,ha nånting att göra på dagarna.Jag menar, dom sista dagarna på sommarlovet gick man ju bara runt här som en uggla typ.Många kanske tycker jag är konstig om jag skriver det här, men jag tycker faktiskt att skolan är ganska kul nu.Det kan ju vara för att det är 9:an,sista året på K-äng eller för jag bara har gått i skolan 2 dagar hitills och inte fått några läxor än haha! Men nu har jag bestämt mig för att jag ska sattsa på skolan nu när det bara är ett år kvar tills man ska välja gymnasium. Verkligen göra läxorna och träna till prov,Villket jag är välldigt dålig på. Jag kommer gärna på kvällen innan att jag har prov dagen efter och har böckerna i skåpet.Heh typiskt mig haha!
Men nu har jag faktiskt tagit hem fysikboken när vi fick läxa igår,så den ska jag göra för en gång skull.Jag tror inte jag har gjort en ända läxa i fysik och kemi i hela 7.an och 8:an.

Jag har fixat nästan allt tills i morron. Målat naglarna och fixat kläder. allt blev nästan svart så klart. svart in my <3

Hah första kommentaren man fick av Basse (en i min klass) Igår va "Vafan, har du blivit emo" Men asså bara för att man färgar håret svart är man ju inte emo xD eller??


Puss ♥



trött ...

Första dagen i skolan idag,Shit säger jag bara.Fan vi fick läxa försa dagen lixom.Och vårat schema suger verkligen!

Så nu har jag ont i huvet, är ju inte van vid att använta hjärnan precis.

Hihi och en kille i min klass lyckades ha sönder en fönsterruta första dagen.Lyckat säger jag bara.

Nej nu har pappa stekt kantareller till mig   muuumss  Puss♥

Jag har blivit en tant ...

Sista dagen av sommarlovet har jag gjort det här ...

1.Städat mitt rum både hos mamma och pappa.
2. Tvättat en massa kläder
3.Stirrat ut genom fönstret och väntat på bättre tider.
4. Köpt hårfärg
5. Färgat håret
6. Stört mig på barnen som skriker nere på gatan.
7.längtat efter Lördag.
8.Vart på agility kurs med min hund.

Är det vad en normal ungdom skulle spendera sin sista dag på sommarlovet? Sver nej ... Fuck jag balir bara äldre och äldre för varje dag som går ... Hahah!



jag har inte bloggat på typ två dagar för dels har jag inte haft nått att blogga om och så har jag sovit hos min kompis och hon har inget internet. Men jag har inte gjort nått specielt.Typ vart med Isabella, man måste ju passa på nu när hennes kille inte är här. Igår kollade vi på Twiligt (igen) jag vet men issa hade inte sett den så då tvinga jag henne att kolla på den med mig, även fast hon inte tycker den verka bara. Men hon tyckte den var as bra så det var ju bra Haha xD

Nej nu ska jag knarka musik.

Puss ♥

Här kommer bilder =)



en bild tagen med min extremt sugiga kamerna
men det är sakerna jag köppte igår.



Min väska och Skörp som jag köpte i stockholm



Dagens kläder + min nya tjocktröja från Hm



Nu har vi vart ute och springit, jag har duschat och fixat smink,kläder och hår. När jag precis är klar smsar Issa och säger att det kanske inte blir nått -.- *suuuuck* alltid ska det vara nått. Men nu väntar jag på svar om vi inte kan göra nått i alla fall.

Pussen ♥



Sing star kväll med bästisen

Nu har jag duschat.Väntar på att håret ska torka.Är så himmla nöjd med mitt nya hår, eller ja, nya hårfärg.Fast mamma missade lite igår så det är lite brunt på vissa ställen men vi ska köpa ny idag så färgar vi det i morgon.

Jag testade mitt nya nagellack igår kväll också.Jag kan säga att det inte är lätt att måla svart med vänster handen. Shit va jag skakade och allt blev fel. Men efter några ingrepp med Aceton så blev det riktigt bra för att måla naglarna för första gången i mitt liv!!! Ja du läste rätt. Första gången, jag biter på mina naglar och har gjort det i hela mitt liv. Iaf från dagis.Och när man gick på dagis så målade man ju inte precis naglarna.Inte jag iaf.

klockan sju ska jag och Isabella och och springa sen ska vi köra sing star med hennes kille och några till.Haha ska bli kul att höra dom sjunga *skratt*

Pussen ♥

i´m black beatch!!!

Mamma har just färgat håret på mig. Sitter och väntar på att det ska bli klart så vi kan skölja ur. Svart blir det, hoppas det blir bra...Annars vet jag inte vad jag gör *skratt*

Pussen <3

SHIT HUR KUNDE JAG GLÖMMA!!!!

JÄKLAR!!!!! Jag glömmde att jag köpte en Neverstore skiva också *skratt* man glömmer alltid det viktigaste, eller hur??

Nu ska jag gå och knarka Neverstore MOHAHAHA ....  Pössen ♥

Shopping idag



sitter här i soffan med lilla datan i knät och kollar på Miami inc. Så himmla duktiga dom är asså. jag skulle göra vad som hälst för en tatuering av Ami *grrrrr*. Igår blev det inget inlägg. Hade inget att skriva om.Så då tänkte jag att inget är bättre än nått som är så tort och as dåligt att man bara vill dö när man läser det.

Idag åkte jag mamma bror och min kompis johanna in till Örebro och shoppade lite.
Jag köpte en ansiktskräm för finnar och sånt, så den blir fin innan skolstarten, En kräm för händer naglar och nagelband, Ett svart nagellack och så fick jag en jätte fin tjocktröja av mamma från H&M.

Men jag har ju ingen kamera så jag kan inte ta kort på mina saker. jag måste verkligen börja spara till en. Synd att jag fyller så sent annars kunde jag ju ha önskat mig en. Aja livet är inte rättvist.Ska kolla om sakerna finns på internet, Det är ju bättre än inga bilder eller hur??

Nu har mamma äntligen köpt biljettrna till stagedive day out. Det blir ju bara jag och hon som åker för det blev för dyrt för issa, eftersom dom var tvungna att höja priset. Fast vi var lite dumma. För dom hade t.o.m skrivit på hemsidan att dom skulle höja priset den 1 augusti. Men är man Öbergare så är man *skratt*


       Den svarta, tredje ifrån vänster ;)  (bild tagen av google)

Jag hittade bara bild på nagellacket ... ska försöka med kameran 



Slapp dag ...

Slapp dag idag.satte mig vid datan på morgonen sen drog jag ut på altanen med mamma och solade,Jag har fått lite mer färg.Måste ju sola nu för min bränna försvan ju nu när det inte har varit nått fint väder.
Smart börjar ju skolan också, om 9 dagar exakt suck ... inget man längtar efter precis.Men men det kan väll kanske bli kul att träffa alla kompisarna igen.Har saknat dom som fan.
Nu sitter jag och försöker banka in texterna till dead by april låtarna,Dom kommer ju på festivalen.Som Issa inte ska med på, Dissad=Jag....Men men, mamma följer med mig ist.Det ska bli kul att göra nått med mamma ensam.Det var länge sen.

Nu ska jag knarka musik <3

Hemma från Slemma.

Nu har jag kommit hem ifrån slemma.Vi hade as kul igår och idag.Fan va vi är busiga hahahaha.

Idag va vi hos Slemma.Vi hittade lite öl i Kylskåpet som vi tog haha.sen så bakade vi chokladbollar, eller ja vi gjorde smet iaf.Vi gjorde aldrig några bollar utav det haha.Så det blev inga chokladbollar.Sen spela vi fia med knuff som fan.Jag vann 1 av 7 gånger heh.Jag är inte så bra som jag ser ut.Fan va sur jag blev.Sen drack vi lite mera öl.Spela mer fia med knuff.Sen har vi inte gjort så mycket mer idag, typ kollat lite tv också.det har vart en soft dag idag.

Nu ska jag knarka musik, hörde lite nytt hos slemma så jag ska se om jag kommer ihåg vad dom heter.
Slemma lärde mig nån klapp grej,svårt att förklara med ord.Men jag måste öva på den.Haha den va så jävla kul.men jag har ju så dålig humor så...hehe

Ha det så bra  <3<3  




Ganska gammal bild, fan jag måste ta nya -.-

Igår ...

God Morgon <3

Gårdagen var så jävla kul! Det började med att Ludde kom och hämtade oss på torget i hans röda apgunga hahaha.Den är så jävla kul att åka i!!  Sen så åkte vi till Alexander och Andreas där vi skulle spela Paintball Med dom, deras kompisar och tyskarna.Vi var väll typ 14-16 pers tror jag.Sen körde vi som fan,eller ja inte jag hehe.Jag våga fan inte efter att Ludde sa att det gjorde as ont att få bollarna på sig hahaha.Jag är så feg hihi.Men dom spelade i typ några timmar och typ fikade och greja.
Sen så drog vi där ifrån vid typ nio tiden.Då skjutsade Ludde ner mig och Emma till Scoutlokalen där tyskarna skulle sova tills idag då.Men då var det inga där så vi drog och köpte gidis så länge.Sen var vi med Tyskarna en stund, eller ja vi sa typ inget till dom utan vi satt och pratade med LUdde och åt godis haha.Men vi drog efter ett tag.Då gick vi hem till Emma och hämtade saker för hon skulle sova hos mig,hahaha då hitta vi en öl burk i hennes garderob så den tog vi mä oss.Sen gick vi ner till Parken och satte oss på gungan och drack upp den, hehe muuuums.Sen hitta vi Sandra och Malva som vi satte oss och pratade med,Det var en massa killar där oxå som vi snacka med men jag kommer inte ihåg vad dom heter.efter ett tag så drog vi hem.Typ bädda och gick och la oss o snacka.Vi sommna väll vid tyå 1 halv 2.

Så nu har vi ätit frukost och ska snart gå till Emma, ska väll bara sminka mig antar jag.

Hehe ja nu vet ni om min gårkväll i detalj hahahahah!!!!    Pössen <3

090809

God morgon sötnosar!

Nu har jag vaknat och duschat så nu är jag fräsch igen hihi.Ska gå och smikna mig snart antar jag.Emma kommer vid typ2 eller 3.Så då ska vi vara en stund tills vi ska vara med dom där, vart dom nu kommer ifrån haha.Det ska bli roligt.Vid 5 ska dom äta pizza,jag ville äta hemma för pizza är fan inte gott.Sen ska vi dra nånstans och spela Paintball, det ska bli så jävla kul.Jag har aldrig gjort det förut men jag har kompisar som har gjort det och dom har sagt att det är jätte roligt.

Pössen <3



Sol sol sol =)

Idag har det varit jäätte fint väder ute.Jag pappa och bror drog till Rammsjön och badade.Det var jätte skönt i vattnet.Vi var där en stund och sen åkte vi hem och jag lagade pappas födelsedagsmiddag.Det blev Fläskfilé inlindat i bacon och klyftpotatis till dä mmm smarrigt haha.Jag är inte så bra på att grilla hehe, så det fick pappa göra.Men han gillar att grilla så jag hoppas att det inte gjorde nått hah.

Sen har jag inte gjort så mycke idag,solat och badat typ hela dagen.Man måste ju njuta av dom få sista dagarna man har kvar av sommarlovet.Kan ni fatta att det bara är 1 vecka och 5 dagar kvar tills helvettet börjar igen!!!! FYYYY FAAN säger jag bara...
I morron ska jag leka med Emma slemma, hihi vi ska leka med hennes barbies som hon gömmer under sin säng (a) Haha nej då.Vi ska typ ta hand om några vänorts barn som kommer ifrån typ tyskland,Frankrike,italien tror jag??Är inte säker.

Pössen <3

Green day - 21 Guns





 

Do you know what's worth fighting for,
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?
Does the pain weigh out the pride?
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins

 

 

refräng:
One, 21 guns
Lay down your arms
Give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky,
You and I

 

 

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul
Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins

 

refräng

 

Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire?
Like a liar looking for forgiveness from a stone

 

 

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

 

refräng




Fryser ...

Hej hopp =)

Nu har vi kommit hem från ennu en tur till stranden, fast den här gången blev den Rammsjön.Vägen dit va ju som vanligt en plåga, men det går bra efter ett tag när arslet har dommnat bort.Men nu har jag börjat vänja mig vid att åka moppe att jag nästan tycker det är lite roligt att köra fort som fan hah.Eller ja, det kanske inte går fort som fan men eftersom jag inte är så jäätte van så tycker jag det går fort.
Men det var ju såklart värt det för vattnet var jätte skönt.Bror och jag hade spelat kubb innan och va as varma.Luften stog helt stilla och vi sprang runt efter dom där pinnarna hela tiden och fick ett antal skratt anfall, iaf jag som skrattar åt allt som är konstigt typ hah.Då blir man varm, heh tro mig!

Nu ska jag kolla på Gossip Girl, jag har bara några episoder kvar nu  =D

Pössen <3<3<3

090807

Hej =)

Idag vaknade jah HALV 8??! varför så tidigt kan man ju undra. Nu har jag ätit duschat och kollat på några fler episoder av Gossip Girl.Vi ska dra och bada idag igen, jag väntar bara på att min bror ska äta frukost sen drar vi.Vet inte om vi tar samma strand igen eller om vi tar Siggebohyttan =) Det är inte lika varmt idag som det var igår, Kanske för att det är så tidigt ännu, men jag vill inte att det ska bli som det var igår.Det var föör varmt.

Jag glömde min kamera hos mamma och jag har inte hämtat den -.- Och min mobil är bajs så jag kan inte ta några bilder  *suck* Måste dra in till Örebro och fixa mobilen asså det här går inte...Jag kan inte lyssna på musik eller nånting för den läser inte av minneskortet.Prutt på dä asså.

Nej nu ska jag byta om till bikinisen. Hahahaha  Bikinisen?? hahahahaha xD

Pöss  <3

Ont i rumpan men kul va det =)


Har kommit hem nu ifrån badet, eller ja det va typ några timmar sen.Har suttit och kollar på Gossip Girl på nån sida som jag har hittat där man kan kolla på tv serier och filmer gratis, fast såklart så finns det ju nått dåligt med det också.Man får bara kolla i 72 minuter sen får man vänta 54 minuter, sen tror jag man kan kolla igen.Så nu ska jag vänta 54 minuter haha.Då kanske jag hinner äta innan.

Som sagt, vi var och badade.Jag och min bror.Det var jätte skönt i vattnet och inte så jätte mycket folk heller.allt var bra förutom vägen dit och hem.Vi åkte ju på min brorsas moppe dit, och snacka om gropar i vägen asså! Jag kommer väll få stora blåmärken på rumpan i morron haha.Jag är en sån där person som alltid tänker på allt dåligt som kan hända när man gör saker...Nu satt jag hela tiden och tänkte på att vi skulle dra oss eller nått sånt där eftersom det var grusväg nästan hela vägen.Men det gick bra,fick as ont i fingrarna för jag hållde i mig så hårt hahaha!

Jaoo, det blir nog bada i morgon också,och då kanske några av min brors kompisar blir med hahah (a)  nerrå xD

Nu ska jag äta, ha det så bra sötnosar <3

Bada!!!

Hej hopp =)

Har legat i solen hela dan idag.As skönt, jag har fått lite mer färg. Nu ska jag och min bror ta moppen till Ramsjön och bada, det ska bli as skönt för det är 40 grader i solen !!! OMG!!!!

Ha det så bra <3<3<3

Paramore - Born for This



Oh no, I just keep on falling
(back to the same old)
And where's hope, when misery comes crawling
(oh my way-eh)
With your fate, you'll trigger a landslide
(victory)
And kill off this common sense of mind

It takes acquired minds, to taste to taste to taste this wine
You can down it with your eyes
So we don't need the headlines
We don't need the headlines
We just want


refräng2:
We want the airwaves back
We want the airwaves back


refräng:
Everybody sing
Like it's the last song you will ever sing
Tell me tell me do you feel the pressure now
Everybody live, like it's the last day
You will ever see
Tell me tell me do you feel the pressure now

Right now, you're the only reason
(I'm not letting go oh!)
And time out not everyone's worth pleasing
(wahha)
You'll trigger a landslide
(victory)
To kill off this chronic state of mind

It takes acquired minds, to taste to taste to taste this wine
You can down it with your eyes
So we don't meet the headlines
(no we don't want you're headlines!)
We just want


refräng2


refräng

Everybody sing
Like it's the last song you will ever sing
Tell me tell me do you feel the pressure

Alright so you think you're ready
Okay then you say this with me, go:
We were born for this
(we were born for this)
Alright so you think you're ready
Okay then you say this with me, go:
We were born for this
(we were born for this)
We were born for this
(we were born for this)
We were born for
We were born for...


Everybody sing
Like it's the last song you will ever sing
Tell me tell me can you feel the pressure
Everybody live, like it's the last day
You will ever see
Tell me tell me can you feel the pressure now

Everybody sing like it's the last song you will ever sing
Tell me tell me can you feel the pressure
Tell me tell me can you feel the pressure
We were born for this
(we were born for this)
We were born for this


Släkten har äntligen åkt ...

Pjuh, nu blir det inge mer kalas tills jag fyller i November.
Det enda jag har att säga att smörgåstårtan va jäääääätte god  MAHA!!!!

Nu ska jag knarka musik, Paramore in my <3 haha, jag kanske har sagt det förut hehe.Men dom är fruktansvärt bra asså!

La en en låt nyss, så nu är det bara att sjunga med ;D

Pöss   <3<3


Pappa blir gubbe idag!!

Hej hopp =)

Idag blir min pappa mer gubbe än va han va igår haha.Han fyller 45 idaaaaa!!!Grattis till han <3

Idag har jag inte gjort så mycket.Jag och min bror va nere på stan och handlade en present till pappsen.Det blev en chokladkaka och en röd ros, sen ska han få en middag av oss som vi lagar.
Ikväll kommer släkten så då blir det fika antar jag haha.Jag har faktiskt bakat ett sockerkaka idag mä haha.Jag är duktig.
Den såg ganska lyckad ut med vette fan va den smakar.Gott hoppas jag Tihi.
Pappa har köpt en stor smörgåstårta, Smörgåstårta in my <3 asså  nammmm!!!!

det ska bli kul att träffa alla igen, det var länge sen.
Nu är det bara 17 dagar kvar tills STAGEDIVE börjar   JIIIIIHUUUU!!!!!!!!!   Fan va kul det ska bli, jag längtar som fan!
Är det nån mer som ska dit?? Två av mina favorit band kommer dit så jag hoppas verkligen inte att dom inte spelar på samma scen, för jag vill ju se båda  haha.

Nix nu ska jag läsa blogar    haha (a)   pöss <3<3

                                          

090804

Hej hej =)

Sitter och knarkar musik som vanligt. Väntar på att Lina och Sanna ska ringa, vi skulle ses ikväll.Vi ska väll dra ner till stan och dampa lite haha.Så jag antar att jag måste fixa mig lite grann, om jag inte ska gå ner till stan och se ut som ett träsktroll haha.

Nu kom jag på att jag inte har tagit bilderna som jag sa att jag skulle göra -.- Måste väll göra det också nån gång hade jag tänkt. Men men, när man väntar på nått gott väntar man aldrig för länge haha.

Min älskade bror hjälpte mig att fixa Spotify på pappas data, så nu har jag äntligen dä! Det är nog den bästa musik sida eller va man ska kalla det jag vet. Det finns verkligen allt! I love it!

det bleb ett kort inlägg idag  haha  va ovanligt!     Ha det så bra   kram <3

Öre <3

Hej bloggen <3

Idag blev det Öre (Örebro) med självaste Bella.Det var as kul och vi shoppade en hel del.Iaf Bella.
Vi drog in ganska tidigt på morgonen så det inte skulla vara så mycket folk.Vädret var bra.Mulet med inget regn som tur va.Jag handlade en ljus rosa tjocktröja och svart hårfärg.Mamma får färga mig nästa vecka är jag kommer till henne, så vi får se hur det blir.
Bella handlade som fasen!!Det brukar alltid va jag som handlar men idag var det hennes tur.Hon hittade mycket snygga kläder på rean.

Jag har inte gjort så mycke mer idag inte...Joh jag har städat rummet. Det är förjävligt att ha TVÅ as stökiga rum att städa,Själv tycker jag att det räcker med ett.Ska nog städa marsvinsburen snart mä.

Just det, har jag skrivit att mitt ena marsvin har dött =(  R.I.P Bertit <3<3<3  Så nu har jag bara tjocka Maggan kvar. Men hon är så himla söt hon mä <3

Nix nu ska jag dra och skaffa mig ett liv ...   Ha det så bra <3<3



                              R.I.P Berti <3<3<3


090802

Hej hopp =D

Jag har just kollat klart på dom två sista filmerna som vi fick låna av mammas kompis igår.Det var en Walander film och en annan som hette Marley & jag.Dom var bra båda två.
Funderar på om jag ska gå och duscha och sen om jag och mamma ska dra ner till stan "byn" och köpa noraglass.Det är rätt fint väder ute nu, 25 grader.Vet inte varför jag sitter inne men jag har bara inte orkat att gå ut.

När jag kommer hem så ska jag ta bilder på mina saker jag köpte i går också.
Hmm...Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer??

Ni får ha det så bra  <3<3<3

Människor, bilar sthlm = huvudvärk ...

Hej hej =)

Nu har jag kommit hem ifrån storstaden.Eller ja det var ju ganska länge sen, typ 3 timmar. Men jag fastnade framför en film, eh Mammut hette den.Den va bra.Orkar inte skriva vad den handla om eftersom det här inlägget kommer bli så långt iaf när jag har berättat allt som jag har gjort idag. 

Som sagt.Vi åkte till Stockholm idag för att dels shoppa men vad vi egentligen kom dit för va ju såklart självaste prideparaden eller vad man ska kalla det.Asså det var en helt sjuk upplevelse.Man fick se både nakna rumpor och tuttar lite här och var.Man fick se nästan lite för mycket haha.Dom här transorna, Specielt tjejerna (som egentligen är killar, jah ni fattar) Dom ser ju exakt ut som tjejer bak i från, men när dom vänder på sig så ser man direkt att det är en kille på deras näsor, iaf dom flästa. Men asså deras ben ser ju exakt ut som tjejben, och ja...dom är fett duktiga iaf.
Själva paraden tog väll en och en halv timma kanske, med hög musik och en massa människor som dansa och va utklädda i konstiga dräkter. Vi såg en del känndisar också, Mark levengod (stavar som det låter) och han va han nu heter, ah hans kille iaf,Petra Mede (stavar jag också som det låter) Blondinbella (brunettbella nu för tiden) och nån tant från det är programet "Familjen anorlunda" Fast hon kanske man inte ska kalla kändis. 
Dom delade ut en massa flaggor, jag fick en med det här pride trycket på med alla färger, och så fick jag ett paket kondomer, Så snällt av dom xD

Shoppingen gick väll sisodär.Handlade inte så mycket...Inte mycket alls...Men det blev en axelväska från indiska som jag har letat efter jätte länge och nu hitta jag den äntligen, och så blev det ett nitskärp som man ska ha i midjan.Jag lägger ut bilder på det i morgon så får ni se hur dom ser ut, men jag orkar inte ta några kort i kväll. Jag är rätt nöjd med det jag hitta.

Efter att vi hade handlat klart så gick vi och åt innan paraden skulle börja. Det blev nån resturang med Pizzor och en massa annat gött.Jag tog en pizza med champinjonner och nån konstig skinka. Jag är en sån här tråkig person som tycker att burk champinjoner är godare än färska.Jag vet inte varför?? det är bara så..Men den var as god iaf (om man bortser ifrån dom där färska champinjonerna) men jag orkade bara halva sen var jag proppis.

Sen gjorde vi väll inte så mycket mer än att gå runt och kolla på lite saker.

Haha, jag sa ju att det här skulle bli ett långt inlägg.Men nu ska jag sluta. Ni får ha det så bra <3<3<3

Uppe med tuppen

God Morgon <3

Sitter och väntar på att mamma och Bror ska bli klara så vi kan åka nån gång. Jag stallde klockan på 05:45 men jag vaknade innan den ringde?? Konstigt  ...  Nu ska jag väll gå och tvinge ner en macka, är ingen frukost människa. Jag mår illa om jag äter nått på morgonen, specielt så här tidigt. Men jag måste väll få i mig nått.

Nej nu måste jag dra  pussen <3

RSS 2.0